top of page

 INFORMATIE PAGINA

Wat U wilt weten als U van plan bent om de Kerstman te boeken:

Kijk voor meer Actualiteiten op Facebook ,Volg ons op Facebook en Twitter  Deze worden regelmatig vernieuwd ook Contact via facebook is mogelijk

Stein zaterdag.jpg

Deze kerstman komt uit Sittard en doet allerhande aktiviteiten waaronder ook zingen deze kerstman kan dus ook een optreden verzorgen met als middelpunt een bezoek van de Kerstman of een zingende kerstman die dan een 15 tal minuten kerstliederen zingt.dus een totale show met alledaagse muziek(vooral Goud van oud) met in het midden een optreden van de kerstman . ook kan je een kerstvrouw boeken of beiden.

 

Kerstvrouw Ankske L1 Magazine.jpg

De Kerstman heeft ook soms een kerstvrouw bij zich

Regio.jpg

Als die afstand groter is dan doen we enkel bezoeken vanaf minimum 1 uur. U begrijpt dat wij geen 2 uur gaan rijden voor een bezoek van 30 minuten. We verliezen dan teveel tijd en de onkosten worden dan te hoog. Boekingen langer dan een uur kunnen wel buiten de regio!

Wij komen standaard 30 minuten maar het kan ook langer als het moet hangt af hoeveel kinderen er bij betrokken zijn en hoeveel aandacht per kind .Wij doen huisbezoeken van 30 minuten binnen een straal van 30 km (maximum half uur reistijd).

Kerstman_edited_edited.png

De afgesproken bezoektijden proberen we zo goed mogelijk aan te houden Let wel er kunnen vetragingen voorkomen afhankelijk van verschillende oorzaken voeg daarom bij boeking steeds een telefoon nummer toe zodat we u kunnen bereiken. Tijdens de bezoeken kunnen we geen gesprekken aanemen.

Euros

Prijzen €50/30 minuten deze prijs word verlaagd bij bedrijven hoe langer de opdracht hoe lager de eenheidsprijs dit kunnen we overeenkomen. Bij huisbezoeken krijgen de kinderen een snoepzakje. Huisbezoeken rekenen cash af na de opdracht. Bijdrijven kunnen overschrijven via bank.

bottom of page